Hey, goed je te zien

Je hebt ongetwijfeld een geweldig idee voor ogen. Uniek, formeel, intiem of juist heel groot. Maar altijd met een bijzonder doel. En daar begint het. Weten waar je heen wil is de eerste stap. Maar de weg daarnaartoe?

Dat kan soms nog best lastig zijn. Er komt altijd meer bij kijken dan je had verwacht. Dat weten wij maar al te goed! We hebben in al die jaren ontelbare wegen bewandeld. We kennen inmiddels alle hobbels, binnendoor-weggetjes en mogelijke richtingen.

Ook versterking nodig?

Dan slaan we de weg in die bij jou past en springen we in waar dat nodig is. Wat wil je bereiken? En wat heb je daarvoor nodig? We kunnen het volledig uit handen nemen of alleen adviseren. Net waar je behoefte aan hebt. We nemen je mee en houden bij iedere stap onze bestemming voor ogen. We gaan er komen. En wanneer we er zijn… kijken we naar jou.

Het gaat ons namelijk niet om de rode loper of de champagne. Dat komt wel goed. Ons gaat het om jou. We willen dat je de weg naar jouw evenement zonder spanning of twijfel aflegt. Dat die bestemming nog mooier blijkt te zijn dan je ons van te voren had geschetst. Dat je trots kunt zijn op jezelf en op je team. Want daarom zijn we er.

We zijn er

Daarom IINII

We zijn een creatief evenementenbureau met een ongekende frisse blik op live communicatie. Gepassioneerd, sterk en ontzettend veelzijdig. Want met achtergronden in de muziek- en automotive industrie, de wereld van non-profit en de mariniers, is geen uitdaging onrealiseerbaar voor onze oprichters Rob, Ineke en Nicole. Samen versterken we jouw team en activeren we elke doelgroep, nationaal en internationaal. We zijn er

 

Wie wij zijn

Marketing & communicatie specialist

Partner & Creative Director

Digital event manager

Partner & Production Director

Partner & Project Director

Junior event manager

Back-office manager

We zijn er voor jou

We doen niets liever dan creatieve belevingen neerzetten. Voor maatschappelijke organisaties met een mooie missie of corporates met een gaaf verhaal. We stippelen een strategie uit en bedenken sterke content om jouw doel dichterbij te brengen. Want samen gaan we het halen, in de vorm die jouw doel nodig heeft. Meer over ons weten of eens sparren? 

 

Werken bij

IINII?

We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde aanpakkers die de eventbranche in willen. Denk jij een aanwinst te zijn voor ons team?