Voor events, communicatie en merkactivatie

 

Non-profit

Events:
live, online en hybride

                 

We snappen als geen ander hoe we doelgroepen activeren met events. Hoe we merken in hun kracht zetten. En vooral hoe we dat doen zodat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Of je nu voor live, online of hybride kiest, wij zijn er geweest. We ontwerpen events voor corporates en maatschappelijke organisaties met een missie. Ongeacht de grootte of locatie, als teamversterkers zorgen we dat bezoekers nog lang over jouw event napraten.  

 • Medewerkers event
 • Award show
 • Jubileum
 • Relatie event

Communicatie
verbinden en activeren

Aandacht pakken en behouden. Dat is wat ijzersterke communicatie doet. Een vak apart, want iedereen roept dat ze iets bijzonders hebben. Een goed concept vanuit de merkpropositie en doelgroep maakt het verschil. We pakken het hele communicatietraject op of vullen aan met de professionals die jij nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat de doelgroep niet meer om jou heen kan.                

 • Campagnes
 • Strategie en concept
 • Social media
 • Registratie traject
Online

Merkactivatie
dichtbij raken

Een product lanceren, je merk weer waardering meegeven of een nieuwe doelgroep aanboren. Met merkactivaties raak je jouw doelgroep dichtbij. Via social media of radio en tv, maar vooral ook live: op straat, op het werk of thuis. We zoeken de wegen naar jouw doelgroep en helpen je bij de gehele productie, van concept tot realisatie.

 • Productlanceringen
 • Branding
 • Vormgeving en copy
 • Content creatie

Wat we doen

We zijn teamversterkers. Dat betekent dat we je helpen waar je ons nodig hebt. Als specialist aan boord, als volledige producent of als meedenker in de opstartfase. Door onze jarenlange ervaring weten we dat het einddoel net zo belangrijk is als de reis ernaartoe. Wij helpen deze dan ook graag zo ontspannen mogelijk te maken. 

 

Voor een deel

Concept ontwikkeling

Een waanzinnig event begint bij een net zo waanzinnig concept. De rode draad van het evenement, waar als een kapstok alle onderdelen aan hangen. Van storytelling tot stage design. Onze creatieven denken graag met je mee. Want hier maak je het verschil: tussen een leuk evenement en een waanzinnig event waar nog lang over gesproken wordt.

 

Project management

Een event valt of staat bij de kunde van een projectmanager. De persoon die ervoor zorgt dat het proces zich blijft richten op de gekozen doelstelling. En dat tijd, budget en expertises goed ingezet worden. Iets wat altijd meer werk is dan verwacht. Met de inzet van onze projectmanagers weet je dat het goed zit, zodat jij zonder twijfel of stress verder kunt bouwen aan jouw evenement.

 

Producties

Fantastische lichtshows, kraakheldere soundsystemen, virtuele rooms en podia waar je u tegen zegt. De productie van een evenement is een vak apart. Onze producers hebben hun sporen verdiend in de muziek- en automotive industrie en weten als geen ander hoe ze hoogstaande producties neerzetten. Zowel online als offline, voor 3000 bezoekers of 50 gasten. Wij zijn er. 

Van begin tot eind

Van concept tot realisatie

Het organiseren van een evenement, van concept tot realisatie is ons op het lijf geschreven. Van de eerste ideeën op papier tot de uitbundige reacties op de dag van het event. En het liefst gaan we verder. Want een realisatie is pas succesvol als jij je doel hebt behaald én de reis er naartoe ontspannen is verlopen.

Tijdelijke team versterker

Op zoek naar een specifieke teamversterker die van begin tot eind meedraait? Een projectmanager, grafisch vormgever of technisch producent? We got you covered. Door ons grote netwerk hebben we altijd de juiste teamversterker voor je klaar staan.

Strategisch

Advies

Een vlammende start maken of loop je ergens tegenaan in het organisatieproces? Een frisse en ervaren kijk op jouw concept of proces kunnen wonderen doen. Of je nu advies nodig hebt voor een online campagne of even wilt sparren over de showproductie. We helpen je graag op weg. En uiteraard kan dat volledig online

Pressure cooker

Een intensieve samenwerking van 24 uur waar onze experts samen met jouw team een complex vraagstuk behandelen. 

Brainstorm sessie

We verzamelen de juiste én beste professionals, zodat we samen een uniek concept of creatieve oplossing vinden. Kan jij daarna knallen met de organisatie van jouw event.

Bekijk onze cases

Deloitte Net Positive Dinner

Een beweging waarbij we met de hele voedselketen bij elkaar komen om samen naar een Net-Positive voedselsysteem toe te werken

Deloitte Net Positive Dinner

Deloitte Net Positive Dinner

Een beweging waarbij we met de hele voedselketen bij elkaar komen om samen naar een Net-Positive voedselsysteem toe te werken