Deloitte – Net Positive Network diner
Deloitte nodigde in september 2023 de CEO’s van Nederlands grootste voedselproducenten- en bedrijven uit voor een bijzonder diner: het Net-Positive-Dinner. Een initiatief om te praten over de uitdagingen in de voedselindustrie en vooral: hoe deze aan te pakken zijn. IINII zorgde ervoor dat het diner een onvergetelijke ervaring werd.
Het project
‘Van net negatief naar net positief’. Het Net Positive Network is een divers netwerk van individuen die elk een cruciale rol spelen in de voedselindustrie, van bedrijfsleiders en startups tot opiniemakers, experts en producenten.
“IINII delivered a great production for the Net Positive Dinner. Pro-active without being coercive, so a real partner collaboration with impact without ego an which knows how to make the difference almost invisbly. The close collaboration during the process have ensured a great event.” ~ Maarten Oonk
De challenge & het resultaat
Dit jaar werd het Net positive diner niet zomaar op een locatie gehouden, maar op de boerderij van boer Jan. Dit zorgde uiteraard voor wat obstakels en uitdagingen die je bij een event locatie wat minder snel tegenkomt. Gelukkig was daar IINII en heeft het team ervoor gezorgd dat alle obstakels en uitdagingen werden overwonnen. Tijdens het Net positive diner komen we samen om van elkaar te leren en ervaringen te delen. De diners zijn een manier om elkaar te inspireren en uit te dagen. Het allerbelangrijkste is de onderlinge communicatie. We zijn dan ook maanden bezig om ervoor te zorgen dat de juiste gasten elkaar spreken en daar de juiste tijd voor krijgen.
Aan tafel worden we vergezeld door bankiers en milieuactivisten, varkensboeren en creatievelingen, vissers en consumenten. Iedereen die bereid is bij te dragen met kennis, ervaring of netwerk, is welkom om deel te nemen, te leren en te profiteren. Het resultaat? Een succesvol diner waarbij er veel mooie gesprekken zijn gevoerd, kennis is gedeeld en er saamhorigheid werd gevormd.
Kijkje achter de schermen
“De voedselindustrie echt letterlijk met de voeten in de klei laten staan, maakte de boodschap van dit event bijzonder krachtig. Het was een geweldige uitdaging om op deze locatie een high-end diner te verzorgen.” ~ Sanne van der Zijden