Tempo-Team – Inspiratiedagen

Uitzendbureau Tempo-Team scherpte in 2022 hun strategie aan. En met ruim 1200 medewerkers in dienst was het natuurlijk van belang dat iedereen die aangescherpte strategie voelde. En beter nog: daar trots op was. Tijd dus voor een live event met een echte “8+ Tempo-Team beleving”!

Het project

Tempo-Team doet alles met energie, lef, humor en fun. Reken maar dat dit ook moest terugkomen in hun event. Eén die over hun aangescherpte positionering moest gaan, maar ook over werkplezier. En met 50% nieuwe medewerkers, moest dit inspireren, enthousiasmeren en de boeken ingaan als drie onvergetelijke dagen.

De challenge

Als teamversterkers hielpen wij de werkgroep van Tempo-Team het event vormgeven. Van concept tot de organisatie, met focus op fun en actie. Verspreid over drie dagen dompelden we de medewerkers onder in een 8+ beleving met verschillende plenaire programma’s en break-out sessies in Omnisport Apeldoorn. Omdat (werk)plezier de rode draad was, zorgden we ervoor dat dit in alles verweven zat. Zo ontving de directie haar medewerkers op uitbundige wijze met een gele loper, trapten ze af met een toneelstuk, gingen medewerkers aan de slag in interactieve sessies, skaten ze in de rollerdisco op de wielerbaan, shaketen ze hun eigen #werkplezier cocktails en sloten ze iedere dag af met met een optreden van rapper Poke. Een artiest waar Tempo-Team al lange tijd mee samenwerkt in hun externe communicatie.

Het resultaat

Drie dagen lang gingen we voor die grote glimlach en zetten we samen met Tempo-Team een kennisevent neer verpakt in fun. En dat had impact. Na een evaluatie gaven medewerkers aan meer verbinding te voelen en de positionering en strategie beter te begrijpen. Ruim 86% van alle medewerkers beoordeelden de inspiratiedagen zelfs met een 8+ of hoger. En dat enthousiasme sijpelt weer door in de beleving voor hun uitzendkrachten. Impact op de korte- en lange termijn dus.