Randstad – Personeelsevent

In een van de eerste weekenden dat de samenleving weer echt “open” was, gaf Randstad een feest. Op zaterdag 9 april 2022 was het eindelijk zover: een bedrijfsfeest, en groots ook. In de werkspoorkathedraal in Utrecht kwamen 2000 medewerkers van Randstad Nederland bij elkaar om het feest van hun leven te beleven tijdens een uitbundig live festival met entertainment en food. “Back to live - let’s get wild” werd een ouderwets- legendarisch Randstad feest.

Het project

De behoefte om na twee lange corona jaren weer bij elkaar te komen, was groot bij Randstad. Zeker na het gemiste 60-jarige jubileum dat een groot feest had moeten worden. Dat moest dus ingehaald worden. Wij haakten aan als teamversterkers en werden onderdeel van het projectteam van Randstad.

De challenge

We ontwikkelden een festival concept dat draaide om samenkomen: “Back to live - let’s get wild”. Twee pijlers die het momentum en de emotie omschreven waar iedereen zo naar verlangden. We regelden het vervoer voor maar liefst 2000 medewerkers, die op 90+ verschillende plaatsen opstapten en in bussen naar de Werkspoorkathedraal in Utrecht werden gebracht. Vanaf dat punt was alles voor hen een verrassing. De locatie en het programma waren namelijk geheim gehouden. Op locatie hadden wij ondertussen een festival met verschillende areas uit de grond gestampt. In elke area was wel iets te ontdekken: van een geweldige food- en muziekbeleving tot bijzonder entertainment.

Het resultaat

We ontvingen direct enthousiaste reacties. De verwachtingen van de medewerkers waren duidelijk overtroffen. En dat is waarom wij er waren. Want met ons als teamversterker kan je rekenen op een uitgebreid netwerk. Zo werkten we met onze vaste decor-, techniek- en entertainmentpartijen, waardoor we de meest waanzinnige decors konden neerzetten. Denk aan de directie die door een mega leeuwenkop het podium opkwam en speciaal gecomponeerde muziek voor een openingsshow. Alles klopte. De medewerkers beoordelen het event met een gemiddelde van 9.5 en omschreven het als “legendarisch”. Maar misschien nog wel mooier: ze gaven aan trots te zijn om te werken bij Randstad. Project geslaagd! Foto credits: Twycer en Menno Ridderhof