Main Software 50

Software investeerder Main Capital Partners legt al meer dan 10 jaar een jaarlijkse lijst aan van de meest succesvolle software-ondernemingen in de Benelux. En in 2022 kwam daar ook Duitsland bij. Dat moest gevierd worden met een award show. Wij waren erbij om er een geslaagd event van te maken.

Het project

Dat een awardshow een groot feest moet zijn, staat natuurlijk buiten kijf. Op zo’n dag horen klanten en partners in het zonnetje gezet te worden. Belangrijk is echter ook dat er ruimte is voor inhoud, met panels en keynotes. Doen we.

De challenge

Voor het eerst dit jaar organiseerde wij samen met Main Capital Partners de software award show voor alle Duitse software ondernemingen. Het evenement vond plaats in het Lofthaus in de plaats Düsseldorf met 120 gasten. Wij waren verantwoordelijk voor zowel het concept als de totale productie. We schakelden met de locatie, technische partners, cateraar en andere leveranciers, zodat de klant zich volledig kon focussen op de content en registratie. Voor het feestelijke aspect nodigde we een liveband uit, speelden we met een drietal led-schermen en zorgden we voor een goed lichtplan. En met die sfeer zat het wel goed. De borrel ging lang door.

Het resultaat

Het evenement was een enorm succes. Door inhoud en feest te combineren binnen de award show, ontstonden er mooie gesprekken over onderwerpen als ‘software in de gezondheidszorg’ en ‘de impact van software op de retail sector’. Gefeliciteerd alle winnaars!