FedEx – Board of directors event

Jaarlijks komt de raad van bestuur van FedEx bijeen om de strategieën van het bedrijf te bespreken. In 2022 was dat in Parijs en wij zorgden ervoor dat het een weekend werd met een gouden randje. Want in Parijs ga je natuurlijk voor die onvergetelijke Parijse beleving.

Het project

De board of directors events zijn zakelijke hoogstandjes bij FedEx. Naast belangrijke vergaderingen op toplocaties, is er ook ruimte voor uitstapjes. Voor de bestuursleden, maar ook voor hun relaties en partners. Uiteraard op het allerhoogste niveau. Maar dat komt goed. Wij waren er.

We cannot thank you enough for all the hard work your team did to make our Board meeting in Paris a huge success – the attention to the details was incredible. Melissa Jones

De challenge

We verzorgden het hele weekend, op de IINII-manier: vanuit een strategie werkten we aan de concept creatie en uiteindelijke productie, waarbij we ook de hotels, het transport, het activiteitenprogramma, de give-aways en diners regelden. Doordat ons netwerk groot en internationaal is, schakelden we ook gemakkelijk met lokale leveranciers om de beleving naar het hoogste niveau te tillen. Zo startten we het weekend op de nationale feestdag Quatorze Juillet waarbij gasten genoten van spectaculair vuurwerk van de Eiffeltoren, organiseerden we een exclusieve tour door het huis van Louis Vuitton, verzorgden we een galadiner in Le Petit Palais met een Frans optreden van Julie Huard, en hebben we Parijs bewonderd vanaf de Seine op de boot van Alain Ducasse.

Het resultaat

Het evenement was een groot succes. En dat geeft een enorme kick, want projecten als deze zijn omvangrijk en vergen veel voorbereiding. Sterker nog: sommige dingen waren al een aantal jaar van tevoren in gang gezet. En die werden nu pas zichtbaar. Maar ondertussen weten we als geen ander dat die aandacht het verschil maakt en dat we alleen dan onvergetelijke momenten kunnen creëren. Op naar 2023!