Deloitte Net Positive Dinner

Deloitte nodigde in september 2022 de CEO’s van Nederlands grootste voedselproducenten- en bedrijven uit voor een bijzonder diner: het Net-Positive-Dinner. Een initiatief om te praten over de uitdagingen in de voedselindustrie en vooral: hoe deze aan te pakken zijn. IINII zorgde ervoor dat het diner een onvergetelijke ervaring werd.

Het project

Dit was het tweede Net-Positive-Dinner en de focus lag op het versterken van coalities om samen echt gezondere en duurzamere stappen te zetten in de voedselindustrie. Aan ons om er vanaf het begin tot het eind een spraakmakend event van te maken.

De challenge

Als teamversterkers creëerden we een concept dat de gasten vanaf het allereerste moment inspireerde. Dat begon met een persoonlijke verwelkoming en een ingepakte lift met verschillende boodschappen, die de gasten met het verhaal van die avond naar de 25e verdieping van het Rabobank gebouw in Utrecht bracht. Je kunt je wel voorstellen wat voor adembenemend uitzicht daar op hen stond te wachten. Hier zagen ze ook een grafiek die de laatst genomen stappen symboliseerde en de toekomstplannen liet zien.

Het resultaat

We gingen voor een spraakmakend event. Letterlijk. De toevoeging van onze sprekers zorgde voor die extra touch. Ze sneden thema’s aan die voor diepgaande gesprekken zorgden. Iets wat voor voer tot nadenken zorgde, ook na het diner. “Want wat als je er niet meer bent? Dan zal niemand de jaarcijfers voorlezen, maar zich wel afvragen of je een goed mens was en of je iets hebt gedaan voor de medemens. Foto's: Nina Slagmolen