Deloitte – Homebase

Na twee jaar corona was het voor Deloitte tijd om weer verbinding te maken met elkaar en met het bedrijf. Want na zoveel thuis- en hybride werken, was die behoefte groot. En dus vroeg Deloitte ons om voor hun duizenden medewerkers een tweedaags festival te organiseren. Uiteraard in een Deloitte jasje.

Het project

Doel van het event was concreet: de medewerkers van Deloitte met elkaar verbinden en hen inspireren. Het festival moest voelen als een echt festival, maar wél met de focus op sustainability, diversiteit, responsible business en the future of food. Aan ons om daar als teamversterkers de juiste setting en experiences voor te bouwen.

De challenge

We hielpen Deloitte met de organisatie van twee volledige festivaldagen, onder de naam ‘Homebase|RE:CONNECT’. We verzorgden de volledige productie, het conceptuele programma en uiteraard de technische realisatie ervan. Van de locatie en creatie van 25 experiences tot de opbouw, techniek en artiesten. Een uitdaging waarvoor we met ruim 80 leveranciers werkten. Op de fantastische festivallocatie Thuishaven in Amsterdam bouwden we het festival op met experiences die aansloten op de thema’s en doelen van Deloitte. Want naast de lekkerste foodtrucks en een top muzikaal programma, konden de medewerkers interactieve sessies en masterclasses volgen, op 50 meter hoogte aan de bar wat drinken met socioloog en barman Victor van First Dates, secret area’s ontdekken door samen te werken en nog veel meer.

Het resultaat

Met een opkomst van ruim 3.000 medewerkers was het event een groot succes. Door de ongedwongen festivalsfeer ervaarde medewerkers het festival als een veilige (thuis)haven waarin ze konden zijn wie ze wilden zijn. Zo gaf in een enquête na het evenement 96% van de deelnemers aan dat ze volgend jaar weer aanwezig zouden zijn. En ook niet onbelangrijk: 90% had nu een beter beeld van de identiteit van Deloitte en waar het bedrijf voor staat. Voor Deloitte alle reden om ‘Homebase’ uit te roepen tot een terugkerend tweedaags festival. Op naar de volgende editie in 2023!