Deloitte – Fast 50

Jaarlijks organiseert Deloitte de Technology Fast 50. Een ranglijst en evenement waar de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven, scale-ups of start-ups in Nederland erkenning krijgen voor hun groeiprestaties. En wij waren erbij voor de organisatie.

Het project

Dit jaar vond alweer de 23ste editie plaats. En omdat we al jaren samenwerken met Deloitte, kennen we de Technology Fast 50 van binnen en buiten. Toch is geen enkele editie hetzelfde. Want met kanshebbers in de technologie, communicatie, gezondheidszorg en milieutechnologie moet elk event onovertreffelijk en vernieuwend zijn. En met het thema Diversity en Inclusion moest het evenement ook nog een visie uitdragen. Doen we.

De challenge

We focusten ons vanaf het begin direct op de inhoud. Wat moest er echt verteld worden en waar wordt de doelgroep enthousiast van? We werkten dit uit in een inspirerende video waarin verschillende ondernemers hun succesverhalen deelden. Maar we maakten ook content en een programma voor de onthulling, met behulp van de 360 graden LED-schermen in Studio 21. Samen met onze video-editor en een live muziekband zorgden we ervoor dat alles één geheel werd en dat de onthulling dé indrukwekkende bekendmaking werd waar Deloitte naar op zoek was.

Het resultaat

Het blijft een fantastische uitdaging om aan een bestaand concept een twist te geven. Maar door het visuele aspect van de locatie en de content die we daarvoor maakten, creëerden we een event dat zelfs de ondernemers in de technologiebranche verraste. Een belangrijk thema was Diversity en Inclusion. Iets waar Deloitte echt meer bewustzijn over wilde creëren. We kozen ervoor om samen te werken met partners die dit thema net zo belangrijk vonden en hen vervolgens een podium te geven op het evenement. Op deze manier predikte Deloitte niet, maar liet het zien hoe belangrijk ze het vonden. “Show, don’t tell”. Daar geloven we in.