Deloitte – Fast 50 Awardshow

Met de Technology Fast 50 gaat Deloitte jaarlijks op zoek naar de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven en de meest innovatieve start-ups van Nederland.

Het project

Al meer dan 15 jaar organiseren we de award uitreiking voor de Fast 50 van Deloitte. De Fast 50 is niet zomaar een awarduitreiking maar één voor de techbedrijven die de meeste groei doormaken. Deze doelgroep vraagt om exclusiviteit en innovatie!

"Ik heb weer genoten van ons teamwork” - Ward van de Wiel, Sr. Relationship Consultant

De challenge

Aan ons de uitdaging om na vele live edities een verrassend nieuw concept op de bekende award show te creëren zonder de genomineerden en hun bijzondere prestaties te kort te doen. We wilden groots in 2021! En groots hebben we gevonden in de theaterzaal van Theater Amsterdam met haar mega projectiescherm van minstens 50 meter lang. Het werd een drietrapsraket waarin we bepaalde elementen los van elkaar hebben getrokken om zo alle onderdelen de juiste aandacht te geven. Het thema “What Will The Netherlands look like in 2050” was hierin de rode draad.

Het resultaat

Allerlei experts vanuit de branche gaven hun visie op de toekomst van de thema's: Mobility, Food, Energy, Health en Work & Security, in een krachtige video die werd ondersteund live percussie en een DJ. De gasten werden ontvangen met een netwerkdiner, gevolgd door een daverende show in de theaterzaal. Als kers op de taart werd er afgesloten met een bewegend scherm van 52 x 10 meter die de toegang tot de afterparty onthulde.