Deloitte – Best Managed Companies gala

Het BMC gala is een prijsuitreiking voor de best geleide bedrijven van Nederland. Bedrijven doorlopen binnen Deloitte op een aantal gebieden een selectieprocedure en mogen zich op basis daarvan een Best managed company noemen.

Het project

De vraag was om binnen de geldende maatregelen een dynamisch hybride evenement te organiseren in 2021. In deze periode waren er dagelijks wijzigingen in het coronabeleid en moesten onze opdrachtgever en ook ons ​​team flexibel werken. Binnen de beperkte maatregelen hebben we geprobeerd zoveel mogelijk mensen live bij elkaar te brengen.

De challenge

We hebben een hybride evenement georganiseerd met in totaal 4 groepen gasten die live bij elkaar kwamen. Deze 4 groepen hebben we verdeeld over 2 locaties. Op elke locatie hebben we de bezoekersstromen ingedeeld zodat het feitelijk 2 aparte evenementen waren. De gasten kwamen elkaar niet tegen en volgden een eigen live programma waarbij we online met de andere zalen schakelde.

Het resultaat

De 4 mini studio’s met per studio 30 gasten aan publiek stonden via een live uitzending in verbinding met elkaar. Alle zalen kregen een eigen programmering met daarbij een bijzondere manier van het contactloos overhandigen van de awards. Dit hebben we georganiseerd door middel van robots, koffertjes uit het dak, en vooraf geplaceerd in auto’s.