challangeexepted2

Van 2.0 naar 1.5

Anderhalve meter afstand houden van elkaar was in maart voor ons allen een nieuwe voorzorgsmaatregel, maar inmiddels lijkt die regel de hele samenleving te veranderen. Dit vergt een vernieuwde aanpak van evenementen. Dat doen we samen met de beste professionals en samen met jou.
“Social Distance is een begrip dat zich wereldwijd ontzettend snel verspreidt, net als de veroorzaker. De twee woorden die het begrip vormen spreken elkaar tegen. Sociaal en afstand. In onze denkrichting versterken ze elkaar. “

IINII is deze uitdaging aangegaan!

Wij geloven in live communicatie en willen met onze vernieuwende concepten en doordachte protocollen in een behoefte voorzien. Veilige ontmoetingen die van waarde zijn.

Benieuwd hoe?

"VEILIGHEID OP BASIS VAN WEDERKERIGHEID"

De afstandhouder

Van 2.0 naar 1.5

In co-productie met Fraai Projecten heeft IINII een uniek product ontwikkeld.
De afstandhouder garandeert fysieke 1,5 meter afstand wanneer deze door alle aanwezige gasten gebruikt wordt. Het geeft gasten toch de gelegenheid om samen te zijn en vrij rond te bewegen. De afstandhouder kan worden ingezet op evenementen, horecagelegenheden, kantoren en publieke ruimtes waarbij samenkomen centraal staat.

De afstandhouder is een multifunctioneel en mobiel meubel op statafel hoogte.

Het flexibele lichtgewicht frame op wielen biedt volledige bewegingsvrijheid. En met de geïntegreerde zitmodule en intelligente en verwisselbare accessoires is het inzetbaar voor diverse toepassingen.

Wij zijn deze uitdaging aangegaan, ben jij er ook klaar voor? Wil je ook graag de afstandhouder ervaren? Ontmoet ons live en beleef deze nieuwe experience!

Wij zijn professionals met een ongekende frisse blik op het organiseren van live ontmoetingen en event design. Met de afstandhouder creëer je de live ontmoeting in het nieuwe normaal. Een veilige ontmoeting die van waarde is.

www.deafstandhouder.nl

Facts & figures: 

  • Lichtgewicht, dynamisch en mobiel

  • Zitten, staan en rondlopen

  • Makkelijk in- en uitstappen

  • Uit te breiden met accessoires

  • Minder (horeca) personeel nodig, vervangt het huidige meubilair, nauwelijks op- en afbouw.

  • 1.50 breed x 1.00 meter hoog

  • 40 cm per werkblad (3 in totaal)

  • Handig in transport en opslag omdat meerdere meubels als winkelwagens in elkaar kunnen schuiven.

  • Door één persoon te (ver)plaatsen

  • Geoctrooieerd product, ontworpen door event experts

Benieuwd hoe wij het nieuwe normaal bij jullie kunnen IINII-tiëren?

founders

De drijvende kracht achter IINII is een mix van gedreven professionals met bakken ervaring. Met achtergronden in de muziekindustrie, de wereld van non-profit, de mariniers en automotive industrie, brengen Rob, Ineke en Nicole kennis en kunde samen! Dit doen ze samen met een team van ondersteunende professionals. Geen uitdaging die zij uit de weg gaan.

De mens achter de professional ontmoeten? Klik op de foto en maak kennis!