Junior Eventmanager

Om een bijzondere ervaring te creëren, heb jij de focus op de kleinste details.

 

vergadertafel

Vanuit ons kantoor in Geldermalsen (Gerenoveerd stationsgebouw Perron 3), organiseer je samen met jouw collega’s de tofste B2B en B2E evenementen in zowel binnen- als buitenland. Wij laten mensen merken beleven om ze aan te zetten tot actie, verandering en betrokkenheid.

Wanneer wij zeggen organiseren, dan bedoelen we ook echt van A tot Z. Denk aan: Concept brainstorms, begroting, logistieke planning, locatie spotten, het boeken van artiesten, aankleding, catering, vrijwilligers en personeel, de op- en afbouw van een evenement, enzovoort. Je hoort het al, ballen hoog houden is bij ons geen sport maar een specialiteit! We hechten veel waarde aan perfectie en professionaliteit.

In deze rol ben jij de rechterhand van onze Senior eventmanagers. Zij zijn eindverantwoordelijk voor het gehele project, jij ondersteunt hen daarbij met jouw eigen verantwoordelijkheden.

Iedere dag wat anders? Dat is bij IINII echt zo. Wij houden van een flinke uitdaging op zijn tijd. Standaard evenementen? Die kennen wij niet!

 

Waarom Junior Eventmanager worden bij IINII?

Jouw input is van waarde

In ons kleine team weten we wat we aan elkaar hebben, want samen staan we sterker!  Jij bent uniek en hebt je eigen kwaliteiten, dat is wat jou waardevol maakt als collega. Bij IINII krijg je de ruimte om mee te denken, jouw oplossingen en ideeën doen ertoe!

Succes hebben we samen

Wij zijn een gedreven club mensen die zich graag inzetten om steeds mooiere, grotere en toffere opdrachten neer te zetten. De echte ‘pareltjes’ krijgen we alleen samen voor elkaar!

Vertrouwen

Wij geloven in onze kennis en kunde. Dus ook in die van jou! Creativiteit is erg belangrijk in ons werk. Wij stimuleren dit door jou te vertrouwen en je de vrijheid en flexibiliteit te bieden die nodig is. Zo is er ruimte om fouten te maken en successen te vieren!

vergadertafel

De ideale Junior Eventmanager

Deze functie is voor jou als je ..

Proactief bent  (Hands-on)
Doet zich een probleem voor? Dan ben je doortastend en kom je in actie. De dynamiek die komt kijken bij de aanloop en de uitvoering van een evenement ben jij de baas.

Jezelf graag uitdaagt en kansen pakt
Je denkt verder dan ‘wat al gedaan is’ en ziet kansen liggen voor onze organisatie en de klant. Je kent dat gevoel wel, dat een onderwerp of idee je niet meer loslaat. Hier wil je wat mee! Mooi, wij juichen het toe en geven je graag de ruimte!

Zelfstandig kan werken
Omdat wij een compact team zijn is het belangrijk dat je comfortabel bent om zelfstandig te werken en initiatief te nemen. Jij bent organisatorisch sterk en hebt een helder idee hoe je taken wil aanpakken. Als junior geef je een terugkoppeling aan de senior eventmanager waarmee je samenwerkt. 

Graag dynamisch werkt
De wereld van evenementen kent pieken en dalen. Dit heeft alles te maken met de fase waarin een project zich bevindt. Jij kan je makkelijk aanpassen in deze turbulente werksfeer.

Een open houding hebt
Wij maken tijd om met elkaar te sparren en ideeën uit te wisselen. Een open houding is daarbij erg belangrijk, zo ontstaan de tofste ideeën! 

Opleiding en ervaring
Jij hebt een HBO of MBO niveau 4 denkniveau. Relevante werk/stage ervaring is een pré, maar we vinden het vooral belangrijk dat jij affiniteit hebt met de evenementenbranche of hospitality sector.

vergadertafel
vergadertafel

Wat kan je van ons verwachten?

Geen logge organisatie
We hebben ontzettend veel kennis in de organisatie en een groot netwerk aan samenwerkpartners. Hierdoor kunnen we snel beslissingen maken en hebben we korte lijntjes. Taken die tussendoor komen? Die kunnen wij gelijk oppakken!

Denken mee over doorgroei
Wat is er mooier dan je collega’s zien groeien? Precies, daarom denken wij altijd met je mee over de vervolgstappen in je loopbaan. Tot op heden zijn de meeste junior event managers doorgegroeid naar seniors. (Daar zijn we beretrots op!)

Verbinding met je collega’s
Laten we eerlijk zijn, niets is zo verbindend als samen een evenement draaien. Maar dat gaat verder; zo starten we iedere maandag met een teammeeting, lunchen we gezamenlijk en bellen we geregeld als collega’s onder elkaar.

Hybride & modern werken
We vinden het belangrijk dat we als team verbonden blijven, daarom kiezen we ervoor om 2 vaste dagen op kantoor te werken. De andere uren werk je thuis, ben je op locatie of op kantoor als je dat prettig vindt. We gaan met de tijd mee en zien welke trends en ontwikkelingen relevant zijn in de branche. Tijdens corona spelen we in op online mogelijkheden en zetten ons in voor verduurzaming in de evenementenbranche.

Een fulltime functie
Het salaris loopt van min. €2350 tot max.€2600 euro, op basis van 40 uur. We bespreken samen tijdens het eerste gesprek wat passend is voor jouw kennis en ervaring. Daarnaast heb je elk jaar 33 vakantiedagen te besteden en is er een budget beschikbaar om een thuiswerkplek in te richten.

Met ons ga je werken

Marketing & communicatie specialist

Partner & Creative Director

Digital event manager

Partner & Production Director

Partner & Project Director

Junior event manager

Back-office manager

Solliciteren

Heb je vragen over deze functie? Stuur Ineke van Rossum dan een email naar ineke@iinii.nl of bel even naar kantoor +31 (0)85 760 4403

Geen vragen? Dan zijn wij aan zet!

Aan de hand van onderstaande vragen willen we graag kennis met je maken.

7 + 15 =