Wij zijn jouw team versterkers 

Ben je opzoek naar versterking van jouw team? Of komt er een groot evenement aan waar je wel wat hulp bij kan gebruiken? Lees dan snel verder!

 

Team aanwezig op zakelijk evenement Deloitte

Wij zijn IINII, meer dan een evenementenbureau. We bedenken en organiseren al meer dan 25 jaar live en hybride evenementen in binnen- en buitenland. We laten mensen merken beleven om ze aan te zetten tot actie, verandering en betrokkenheid.

Wij zijn jouw teamversterkers. Schouder aan schouder staan we naast je. Wat jou beweegt, drijft ons en we zijn betrokken bij elke stap en elke keuze. We versterken jouw visie en voegen waarde toe. We leren je écht kennen zodat het evenement enkel en alleen voor jou succesvol kan zijn. 

Als verlengstuk van jouw team creëren we samen ervaringen die bij bezoekers blijven hangen. Of het nou een jubilea, een business to business event of productlancering is. 

We zijn er voor jou! 

 

 

 

 

Onze mooiste momenten 

Randstad evenement Let's get Wil
Maatschappelijk evenement Oranje Fonds
Edison Jazz & Klassiek maatschappelijk evenement

Wat anderen van ons vinden

“De CSO is een omvangrijke klus, IINII heeft een onmisbare rol gespeeld in de organisatie. Ik ben hun onwijs dankbaar voor hun kennis, advies en inzet.”
Catharina Ter Kuile

Projectleider , Centrale Stemopneming Bureau Verkiezingen

“De Edison Stichting heeft al een jarenlange samenwerking met IINII. De AFAS Edison Jazz en Klassiek 2022 was een nieuw avontuur en ook hier heeft het betrokken, ervaren en creatieve team van IINII een geweldig succes van gemaakt. Soepele samenwerking, binnen budget, met heldere communicatie en event waar gasten én musici zee blij mee waren. Volgend jaar weer! “

Jonne Boesjes

Hoofd communicatie a.i. NVPI , Edison Stichting

“We kunnen blind vertrouwen op de expertise en informatie van IINII. Samen met het vertrouwen dat we in elkaar hebben resulteert dat telkens weer in schitterende klussen.”

Ellen Anthoni

Co-CEO / COO , Mertens AVR