Tempo-Team | 50-jarig jubileum

2019

tempo-team

Een out of the box concept bedenken dat de employer branding strategie van Tempo Team vertaalt naar een uniek live experience?
Challenge accepted!

challenge

Tempo-Team was na een periode van interne Employer Branding vastbesloten hun Go Red Go mad-feest te overtreffen. De challenge was de creatie en productie van een concept dat hun interne strategie rondom werkplezier vertaalde naar een epic live event. Alle aandacht, liefde en energie die er vanuit marketing en communicatie in de strategie was gestopt, moest zijn weg vinden naar een event dat verwachtingen overtreft. En terecht!

"op een eiland omgetoverd tot t-biza, zorgde iinii voor een zeer geslaagd feest waar we met trots en veel plezier op terug kijken" - Martijn Jansen, Tempo Team

Accepted

Challenge accepted! We creëerden T-Biza op een eiland en lieten 1200 collega’s de campagne “die heeft er zin in” aan den lijve ondervinden. Ons team was verantwoordelijk voor concept, creatie en productie van het event, en minstens zo belangrijk: het voortraject in aanloop naar het event. Door ludieke activaties betrokken we de medewerkers bij de strategie en warmden we hen op voor het feest van de eeuw, waar alles samen kwam. 

experience

Een fantastische ervaring om van de klant het volste vertrouwen te krijgen en samen met de marcom-verantwoordelijke te mogen werken aan een event dat de echt de spijker op de kop slaat en eer doet aan de strategie.

Martijn Janssen, financieel directeur Tempo-Team had het volgende te zeggen over onze samenwerking: “Een feest voor ons 50-jarig bestaan waarbij we als 1 team hebben samengewerkt met IINII als projectmanager voor de hele organisatie van het feest, waar alles bleek te kloppen. Vanaf het bedenken van het feestelijke thema en de interne activatie bij het uitnodigingstraject, tot de selectie en keuze van de verschillende muziekacts en de (logistieke) organisatie rondom o.a. de catering. Op een eiland dat voor die dag geheel was omgetoverd in het thema T-Ibiza, zorgde het mooie weer en de organisatie door IINII tot een zeer geslaagd feest waar we nog steeds met trots en veel plezier op terug kijken.”

Video afspelen

Bekijk ook onze andere cases