Oranje Fonds | Appeltjes van Oranje

2019

appeltjes van oranje

In een jarenlange samenwerking op event producties voor het Oranje Fonds, toch de verwachtingen blijven overtreffen? – Challenge accepted!

challenge

De Appeltjes van Oranje bestaat feitelijk uit twee evenementen; startend met veertig organisaties die zich presenteren tijdens de landelijke finales (het kick-off event), en afsluitend met een feestelijke prijsuitreiking. Al ruim achttien jaar werken we samen met het Oranje Fonds. We kennen als geen ander hun wensen en richtlijnen, zoals werken op een bijzondere locatie (paleis Noordeinde), wat gaat gepaard met bijzondere protocollen (want; privacy en veiligheid). De uitdaging zit ‘m in het neerzetten van een steengoed event waarbij kwaliteit en protocol gewaarborgd blijven. Say no more!

"De beste editie ooit." - Het koningspaar

Accepted

We produceerden twee evenementen. Hoogtepunt tijdens het tweede event was zonder meer de uitreiking van de appeltjes door het beschermpaar van het Oranje Fonds; Koningin Maximá en Koning Willem Alexander! Dit alles dus binnen de uitdagende kaders van een bijzondere locatie met dito gasten en protocollen. Door de groei van het event had de organisatie behoefte aan meer slagkracht en expertise, ook wel: een knap staaltje organisatietalent! Dankzij onze flexibele schil konden we hen volledig ontzorgen. Excelleren met respect voor de omgeving en deelnemende organisaties. We zijn daar waar we nodig waren, maar altijd onzichtbaar. Zichtbare kwaliteit, zonder zelf op de voorgrond te treden.

EXPERIENCE

De oprechte blijheid en dankbaarheid van de bezoeker; deelnemende organisaties die zich inzetten voor een betere en sociale samenleving maakt dit het zó waard. Kers op de taart was dat het koningspaar lovend sprak over deze editie: “de beste editie ooit.”

“Nicole neemt ons veel werk uit handen en maakt van ieder event een succes. Ze weet precies wat bij ons past en met haar warme persoonlijkheid laten we haar in vol vertrouwen namens het Oranje Fonds optreden.”
Rosanne Prinsen – Communicatieadviseur – Oranje Fonds

Bekijk ook onze andere cases