Hoe pakken wij jouw project aan?

De IINII aanpak

Door onze jarenlange ervaring zien we snel wat jouw concept nodig heeft. En welke routes en professionals daarbij passen. Altijd vanuit een strategisch plan, met de beste leveranciers en een grenzeloze blik: niets is onmogelijk.

Zo doen we dat

01

Start

Impact hebben begint bij goed luisteren. Daarom leren we je graag persoonlijk kennen, om zo inzichtelijk te krijgen wat jouw verhaal en doel is.

02

Concept en live presentatie

Op basis van jouw doelstelling, gaan onze creatieven aan de slag met een fenomenaal concept. Eén die naadloos aansluit op de belevingswereld van jouw doelgroep. Reken maar. 

03

Offerte

We schaven eventueel nog wat aan ons concept en doen je dan een voorstel waar je enthousiast van wordt. We staan namelijk te popelen om aan de slag te gaan.

04

Uitwerken en agenda

We werken ons concept verder uit in middelen. En bepalen de productieplanning. Wat doe jij en wat doen wij? Want prettig samenwerken begint bij duidelijke verwachtingen. 

05

Organisatie en realisatie

We gaan ervoor, in welke vorm we ook voor je aan de slag mogen gaan. We zorgen dat jij zonder spanning of twijfel de reis naar je event doorloopt. 

06

Een kop koffie tussendoor

We vinden écht samenwerken ontzettend belangrijk. We vliegen niet in en uit, maar blijven jouw team versterken. We houden je daarom goed op de hoogte, zodat we samen op één lijn zitten.

07

Productiemeeting

Daar gaan we dan. De laatste meeting voordat de dag van jouw event begint. Ligt de rode loper uit en is iedereen gebriefd? Natuurlijk.

08

Dag van het event

Wij zijn er. Time to shine.

09

Evaluatie en verder

Hoe ging het event? En net zo belangrijk: waar gaan we nu heen? Je doelgroep is in beweging gezet. Nu is het tijd om door te pakken.

Wij zijn er voor jou