challangeexepted2

Wij zijn IINII, de fairtraders van de eventbranche. Professionals met een ongekend frisse blik op het organiseren van events en een onverwacht veelzijdige achtergrond in events. Wij benaderen de markt anders en zijn liquid: afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever, nemen we precies de juiste, gewenste vorm aan. Wat je uitdaging ook is, van ons krijg je exact wat je nodig hebt! Dit kunnen we, omdat we als organisatie werken met een klein vast team en een flexibele schil van meer dan 100 eventprofessionals. Dat zijn onze IINII’s en het zijn de beste in hun vak. Mede dankzij hen, bieden we opdrachtgevers altijd een flexibele, transparante samenwerkingsformule. Dankzij onze gedeelde kennis, ervaring en expertise komen we altijd tot het beste resultaat.

Aandacht ontmoet ambitie
Wij zijn er voor opdrachtgevers die onze ambities delen en durven te vertrouwen op onze kennis van en ervaring in de eventbranche. Die dusdanig vertrouwen, dat ze een langdurige samenwerking willen aangaan. Wij zijn er voor groot en klein. Voor de krachtige corporates met lef. Voor de nonprofits met passie. Voor de culturele ondernemingen met compassie. We zitten naast je aan tafel, niet tegenover je. We werken met je samen, niet voor je. Wij zijn er om jouw uitdaging aan te gaan! Wij geloven in een partnership dat altijd zo groot of klein is als waar jij (op dat moment) behoefte aan hebt. Wij beloven kwaliteit, flexibiliteit en vrijheid.

Liquid zijn maakt ons inventief
Onze belofte maken we waar door de inzet van de beste mensen. Wij geloven namelijk ook dat een steengoed event neerzetten een ambacht en inventiviteitsproef in één is. Dat een event zo goed is als de mensen die er zorg voor dragen. Een optimaal eindresultaat vraagt om visie en mankracht: een samenwerking tussen opdrachtgever en uitvoerder, in samenspel met de bezoeker. Om tot dat beste resultaat te komen, durven we inventief te zijn en kijken we naar wat je écht nodig hebt. We kunnen je volledig ontzorgen en een event van A tot Z produceren.

Wil je zelf de touwtjes in handen houden, dan ondersteunt een uitmuntende eventprofessional je waar nodig. Samen kiezen we wat werkt en hoe we werken.

Kiezen voor een challenge
Want niet kiezen is verliezen. En dus kiezen wij, elke dag weer. Voor het delen van kennis en ervaring, met potentiële opdrachtgevers en de beste eventprofessionals. We kiezen voor onze klanten, en voor onze klanten kiezen we de beste professionals. We brengen hen samen. We kiezen ervoor de uitdaging aan te gaan en optimaal resultaat te leveren, door niet zomaar in en uit te vliegen, maar door echt betrokken te zijn én te blijven. Door nauw samen te werken, worden niet alleen doelen behaald, maar worden verwachtingen overtroffen. Alles voor het event.

Excelleren? Dat doen we. Committed? Dat zijn we. Challenge? Accepted!

Afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever,
nemen we precies de juiste, gewenste vorm aan

founders

De drijvende kracht achter IINII is een mix van gedreven professionals met bakken ervaring. Met achtergronden in de muziekindustrie, de wereld van non-profit, de mariniers en automotive industrie, brengen Rob, Ineke en Nicole kennis en kunde samen! Dit doen ze samen met een team van ondersteunende professionals. Geen uitdaging die zij uit de weg gaan.

De mens achter de professional ontmoeten? Klik op de foto en maak kennis!

Benieuwd of wij jouw uitdaging aankunnen?