Koning Willem I – Winnaarsdiner

De Koning Willem I Prijs is de meest prestigieuze bekroning voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap.

Het project

Iedere twee jaar organiseert de Koning Willem I Stichting samen met de winnaars van voorgaande editie het Winnaarsdiner. Dit keer viel de organisatie toe aan dienstverlener CSU, bierbrouwer Gulpener en Von Gahlen Nederland BV, producent van afschermings middelen voor de nucleaire geneeskunde. Het diner vond plaats op 27 september 2021 in het Theater Markant in Uden.

De challenge

Onder leiding van dagvoorzitter Marguerite Soeteman-Reijnen (Chairman van de Executive Board van Aon Holdings) spraken duurzaam ondernemer Ruud Koornstra en oud-bankier Diederik Laman Trip over de stand van de economie. In een fireside-chat spraken koningin Máxima (erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting) samen met president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank (voorzitter van de Koning Willem I Stichting over de toegang die het mkb heeft tot financiering.

Het resultaat

Na een zinderend zaalprogramma werden de gasten ontvangen in de diner zaal. Jan Smink en zijn team verzorgden een prachtig diner op niveau. Met diverse speeches en een muzikaal intermezzo is de avond afgesloten met een walking dessert in de foyer. Foto credits: Stefan van der Kamp