stichd | Lancering PUMA SWIM

2019

stichd | Puma swim launch

De lancering van een nieuwe naam én product voor een vernieuwend familiebedrijf dat voor grote namen werkt? – Challenge accepted!

challenge

Dobotex; dat klinkt niet bepaald sexy, innovatief en kwalitatief, toch? Maar dat is het merk wél, en dus ging het gevestigde, succesvolle familiebedrijf – dat sokken, ondergoed en kleding maakt voor merken als Puma en Levi’s – voor een naamsverandering. Het werd ‘stichd’. Om hun 400 mensen mee te nemen in die zoektocht en het resultaat, wilden zij het live presenteren. Yes! Klein verzoek: of we dan ook gelijk een nieuwe swimwear collectie konden showen. Niet één maar twee uitdagingen. Kom maar op!

ACCEPTED

Een nieuwe naam en nieuwe collectie zwemkleding presenteren? Laten we in het diepe springen, in het verhaal duiken en de gasten echt even onderdompelen in het verhaal. Introducing: het SS20 Swim Event. We bouwden een zwembad na, inclusief duikblokken. Een geweldig projectiescherm van 3 bij 20 meter bood visuele ondersteuning aan het verhaal van de CEO en de presentatie van de nieuwe collectie. Dit laatste werd tentoongesteld door modellen die ‘over water liepen, met de medewerkers op de eerste rij: emotie en beleving stond elke minuut centraal, wat het vieren van deze duo-lancering nog zoveel impactvoller maakte!

"Een bijzonder concept waar we tijdens de lancering iedereen mee hebben verrast en er een fantastisch feest van hebben gemaakt." - Nadia Lanters, stichd

EXPERIENCE

De samenwerking met het team van stichd was er één waarbij we ons als een vis in het water voelden. Via een oud-collega kwamen we aan tafel bij een event dat productioneel door de opdrachtgever werd verzorgd, maar waarbij we de vrije hand kregen in de ontwikkeling van het creatief concept.

Of, zoals de klant zegt: Voor de lancering van PUMA Swimwear voor ons Sales Event zijn wij op zoek gegaan naar een creatief concept om dit op spectaculaire wijze te introduceren. 
Na diverse brainstormsessies met Rob is er een bijzonder concept uitgekomen waar we tijdens de lancering iedereen mee hebben verrast en er een fantastisch feest van hebben gemaakt.

Nadia Lanters – Event manager stichd

Video afspelen

Bekijk ook onze andere cases