Hybride event | 80 jaar Prins Bernhard Cultuurfonds

2020

80 jaar prins bernhard cultuurfonds

challenge

Als je mensen, dromen en werelden samenbrengt, komt cultuur tot leven. Hoe laat je cultuur leven in een tijd vol met beperkingen en hoe vier je een 80- jarig jubileum met een beperkt aantal gasten?

Wil je het gehele programma terugkijken? Bekijk het hier!

Fotograaf: Jorrit Lousberg

accepted

Dit resulteerde in een hybride vorm waarbij een selecte groep live bij elkaar kwam en de overige gasten het programma online volgden of de uitzending op een later moment bekeken.
Tijdens het culturele en inhoudelijk programma was er aandacht voor de veerkracht van cultuurmakers, de hoogtepunten van het cultuurfonds in de afgelopen tachtig jaar en de rol van het fonds nu en in de toekomst. Willem-Alexander onthulde een speciaal voor het jubileum gemaakt textielwerk van Bas Kosters.

Wij adviseerde en ondersteunde het cultuurfonds inhoudelijk en waren verantwoordelijk voor projectmanagement, technische realisatie en productie.

"Wist je dat De Koning enorm enthousiast was over onze afstandhouder waarvoor hij ons complimenteerde!? Door inzet van De Afstandhouders konden genodigden na afloop met de Koning en elkaar veilig in dialoog!"

resultaat

Een inspirerende cultureel programma rondom het  80 jarig  jubileum van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het cultuurfonds zet zich volop in voor de cultuursector, die hard is geraakt door de corona crisis. 

Met aandacht voor de cultuurmakers, schenkers en initiatieven en creativiteit ontstaan in tijden van pandemie. Met 30 gasten live aanwezig en 1.700 kijkers online was het bereik groter dan bij voorgaande bijeenkomsten waar alleen ingezet was op live.

Houd de cultuur levend, juist nu! Het kan live, online of hybride!

Fotograaf: Jorrit Lousberg
Fotograaf: Marc Deurloo
Fotograaf: Jorrit Lousberg

Lees nog even lekker verder...