FAST 50 | 25 years of Innovation

2019

Fast 50

Een concept dat de verwachtingen van Deloitte’s Fast 50 overtreft combineren met een jubileumeditie? – Challenge accepted!

Video afspelen

challenge

Door de jarenlange samenwerking met Deloitte hoefden wij niet te pitchen, maar des te meer wilden we verrassen. Verwachtingen ruimschoots overtreffen, voor een doelgroep die al veel gezien en beleefd heeft. Extra uitdaging was de combinatie met het twintigjarig jubileum. ‘20 years of innovation’ stond centraal voor doelgroep die innovatief, vooruitstrevend en technisch sterk is.
Talking about a challenge!

accepted

We richtten onze pijlen op het bestaande concept, ‘BEYET’ : een (gala)diner concept waarin niet alleen de smaakpapillen geprikkeld worden, maar ook het visuele aspect wordt benadrukt. Een indrukwekkende tafelprojectie is afgestemd op de content van het event én het eten op de borden. Technisch was dit een behoorlijke uitdaging, waarvoor we nauw samenwerkten met een techniek leverancier, de decoratiepartij en de cateraar. Door deze flexibele aanpak hebben we in korte tijd toch binnen budget een complex maatwerk kunnen leveren.

"Ineke weet precies wat onze kwaliteitsstandaard is en voegt creativiteit toe: bij haar is je event meer dan in goede handen.” - Eelke Toll, Deloitte

EXPERIENCE

Door de nauwe samenwerking met de event manager van Deloitte krijgen we altijd veel vrijheid bij het organiseren van dit event. Er is wederzijds vertrouwen in elkaars kunde en dat zorgt uiteindelijk toch voor het beste resultaat. De samenwerking met een IINII (gespecialiseerd in techniek en AV voor de technische productie), sloot hier perfect op aan.

Of, zoals de klant zegt: “Ik organiseer de Fast 50 al jaren in samenwerking met Ineke en naar volle tevredenheid! We kunnen inmiddels met elkaar lezen & schrijven, Ineke neemt werk en zorgen uit handen, weet precies wat onze kwaliteitsstandaard is en voegt creativiteit toe: bij haar is je event meer dan in goede handen.”

Eelke Toll – Marketing Consultant Deloitte

Bekijk ook onze andere cases