European Cultural Foundation | Princess Margriet awards

2019

ECF PRINCESS MARGRIET AWARDS

Een event produceren waarbij zowel prijzen als protocollen een belangrijke rol spelen? – Challenge accepted!

© Maarten van Haaff

challenge

Al jaren werken we voor de European Cultural Fundation (ECF). Met hen produceren we ook de Prinses Margriet Awards for Culture in de Meervaart voor 700 gasten. Bijzonder dit jaar waren niet alleen de prijzen, maar ook het zestigjarig jubileum van een organisatie met een rijke historie! De behoefte aan twee inhoudelijke podium programma’s, betekende het geheel verzorgen van twee evenementen.Twee losstaande programma’s met verschillende inhoud als één kloppend geheel produceren? Say no more.

ACCEPTED

Dit was een prachtige uitdaging die we samen met een externe IINII produceerden! Ervaring met het bedenken en produceren van een awardshow is één ding, maar dit vroeg om meer. Omdat we de wereld van awards op ons duimpje kennen en bekend zijn met de protocollen rondom hoogwaardigheidsbekleders, bieden we the best of both worlds. We dachten mee over de invulling van beide programma’s, zorgden voor een goede samenhang en een echte beleving. Het resultaat; een soepel lopende productie en een tot in de puntjes verzorgd event.

© Maarten van Haaff
© Maarten van Haaff

EXPERIENCE

Het programma lag nog volledig open. Er waren wel wat wensen, maar nog geen richting. Door middel van co-creatie hebben wij de klant kunnen steunen en sturen en hebben we samen een inhoudelijk én productioneel sterk event neergezet.

© Maarten van Haaff
Video afspelen
© Maarten van Haaff

Bekijk ook onze andere cases