Edison stichting | Edison Jazz/World

2019

EDISON JAZZ/WORLD

Een omvangrijk event zoals de Edison Jazz/World awards produceren met grote, internationale artiesten op locatie in de hoofdrol?
Challenge accepted!

© fotograaf Eric van Nieuwland (NVPI)

challenge

Voor een van de belangrijkste muziekprijzen is er één ding dat er echt toe doet: de artiest achter de muziek. Zo ook voor de Edison Jazz/World awards. Een event neerzetten dat de rijke geschiedenis van de prijs eer aan doet en ervoor zorgen dat de artiesten in kwestie ook daadwerkelijke aanwezig zijn, is geen makkelijke opdracht. Het is een omvangrijke muzikale productie, waar je je als prefered supplier dubbel en dwars wilt blijven bewijzen. En juist daarom houden we ervan! Dit is Nicole’s cup of tea, en wij maakten er ons cup of team van. 

 

Accepted

Onder de winnaars zijn nationale én internationale artiesten. In de vorm van Nicole hebben wij veel ervaring op het gebied van werken met artiesten, en een groot netwerk. Elk jaar helpen wij de Edison Stichting bij uitstek door (via managementen en platenmaatschappijen) te zorgen dat zoveel mogelijk winnaars die avond aanwezig zijn voor een optreden en het in ontvangst nemen van de Edison Award. Uiteraard stopte het daar niet. Wij verzorgen de gehele avond, van een gevarieerd podiumprogramma tot een feest dat op rolletjes loopt waarbij gasten en artiesten echt kunnen genieten.

© fotograaf Eric van Nieuwland (NVPI)
© fotograaf Eric van Nieuwland (NVPI)

Experience

De challenge bij een complexe productie als deze is altijd om de artiesten daadwerkelijk te krijgen. Uitdagingen zijn beschikbaarheden, overhalen van artiesten om te komen. Denk aan drukke tourschema’s, studio opnames e.d. Toch lukt het ons telkens weer grote namen naar Nederland te halen, wat de samenwerking met de organisatie nog verder versterkt!

Video afspelen
© fotograaf Eric van Nieuwland (NVPI)

Bekijk ook onze andere cases