Deloitte Nederland | Technology Fast 50

2020

Deloitte | technology fast 50

Video afspelen

challenge

Met de Technology Fast 50 gaat Deloitte jaarlijks op zoek naar de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven en de meest innovatieve start-ups van Nederland. Aan ons de uitdaging om na 10 live edities een enerverende en spannende online award show neer te zetten binnen de beperkende maatregelen.

ACCEPTED

De Fast 50 is niet zomaar een awarduitreiking maar één voor de techbedrijven die de meeste groei doormaken. Deze doelgroep vraagt om exclusiviteit en innovatie! We wilden groots! En groots hebben we gevonden in de theaterzaal van Theater Amsterdam met haar mega projectiescherm van minstens 50 meter lang. Het werd een online awardshow met het karakter van een live uitzending waarbij een aantal winnaars van de verschillende prijzen live werden verrast door teams op locatie. We brachten onder andere een bezoek aan Sendcloud die de prijs wonnen voor Most Sustainable grower.

Lightyear wist dit jaar twee prijzen in de wacht wisten te slepen: Rising Star & Most Disruptive Innovator 2020.

Resultaat

Een wervelende online uitzending waarbij we meer dan 5 keer zoveel kijkers hadden dan bij de voorgaande live events. 90% Van de ondervraagden vonden het een zeer geslaagd evenement.

 

Bekijk ook onze andere cases