De Nationale Rollatorloop | 10e editie

2019

DE nationale ROLLATORLOOP

Een event van Olympische proporties op rolletjes laten lopen? – Challenge accepted!

© Wim Meijer Fotografie

challenge

Al sinds 2015 verzorgen wij de productie van de Nationale Rollatorloop in opdracht van Stichting Buurtzorg en het Olympisch Stadion. Elk jaar weer proberen we er weer een bijzondere en sportieve dag van te maken voor de veelal oudere rollatorgebruikers. Het doel is hen in beweging krijgen en houden! Mooi is dat de deelnemers ondanks hun leeftijd en fysieke toestand er niet minder competitief en gedreven door zijn. Heel eerlijk? Dit is geen uitdaging, maar een beloning. Het is prachtig om in je werk aan dit soort projecten te kunnen bijdragen!

Accepted

Ondanks dat de opzet van de dag elk jaar vergelijkbaar is, wordt er elk jaar weer aandacht besteed aan hoe er met minimale middelen toch weer een onvergetelijk dagje uit georganiseerd kan worden. We gaan voor een leuk en uitdagend programma dat voor iedereen – ongeacht leeftijd of fysieke gestel – leuk is om aan mee te doen. Iedereen heeft tenslotte recht op een onderhoudend sportief dagje uit, het maakt niet uit waar je vandaan komt, of je nog op jezelf woont of in een verzorgingshuis. De grootste uitdaging is er een waar we geen controle over hebben: we moeten rekening houden met weersomstandigheden. Is het te warm, dan is er zeer groot risico voor de gezondheid van de deelnemers. In 2018 hebben we zelfs vanwege het noodweer het evenement vervroegd moeten stopzetten. En toch blijft iedereen echt onverbeterd enthousiast!

© Fotograaf: Julia Brabander
© Fotograaf: MacSiers

Experience

De samenwerking met het Olympisch Stadion loopt op rolletjes. Zij stelt de locatie beschikbaar en verzorgd de communicatie, Buurtzorg is de schakel naar de deelnemers. Vanuit IINII zijn we verantwoordelijk voor de organisatie en creative plan. Dit is een team effort, een prestatie die goed is voor Olympisch goud!

© Fotograaf: MacSiers

Bekijk ook onze andere cases