Computable Awards 2020

2020

Computable Awards 2020

Video afspelen

challenge

Computable.nl is dé website waar maandelijks zo’n 200.000 mensen hun IT-informatie vandaan halen. Een keer per jaar reikt de site de Computable Awards uit, de grootste en belangrijkste ICT prijzen van Nederland. Van de opdrachtgever kregen we mee dat de uitreiking normaal gesproken een groot feest is. Dat moest nu weer zo zijn, ondanks dat het een corona-editie zou worden. In eerste instantie was IINII gevraagd om de feestelijke awardshow in het SCALA theater te organiseren. Echter door de aangescherpte maatregelen moesten we een vertaling maken naar online.

Wil je het gehele programma terugkijken? Bekijk het hier!

ACCEPTED

Het SCALA theater werd in no time omgetoverd tot een studio. In de studio waren voor de live uitzending vier settings gecreëerd om een zo dynamisch mogelijke show neer te kunnen zetten. We hadden een talkshow setting waar experts aan tafel hun verhaal konden doen en waar we live interactie zochten met de kijkers. Maar we gingen ook het land in om de prijzen uit te delen en de winnaars te verrassen. En we gebruikten de mogelijkheden van de locatie optimaal door de loges van het theater te gebruiken voor interviews. Daarnaast plaatsten we een groot LED scherm voor de Zoom verbindingen.

Resultaat

Door de omschakeling naar online kon het event doorgaan en hebben we een grotere doelgroep weten te bereiken. In plaats van 300 gasten live, hebben we nu duizenden kijkers gehad. 

Of, zoals de klant zegt: “Ik ben erg te spreken over de samenwerking met alle partijen die betrokken waren. Het snelle schakelen van het team, maar ook de uitstraling en mogelijkheden van SCALA maakten de Computable Awards 2020 tot een waar succes.” Bram van den Braak – opdrachtgever Computable

Bekijk ook onze andere cases